Beşiktaş: 0 – M. Cıty: 2

Beşiktaş yeni sezon öncesi oynadığı 2. hazırlık maçında M.City‘e 2-0 mağlup oldu.2012-2013 futbol sezonu hazırlıkları için Avusturya’da bulunan Beşiktaş, kampın ikinci maçında İngiltere Premier Ligi son şampiyonu Manchester City ile karşılaştı

Avusturya’nın Inssbruck şehrinde Tivoli Stadyumu’nda gerçekleşen maça Beşiktaş, Cenk Gönen, Roberto Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Mehmet Akyüz, Manuel Fernandes ve Mustafa Pektemek ile başladı.

Kampa dün katılan Sivok ve Almeida maç kadrosunda yer almadı. Yeni transferlerden Uğur Boral ve Olcay Şahan ise ilk kez Siyah Beyazlı formayı giydi.Manchester City’i takımı sahaya, Costel Pantilimon, Kolo Toure, Yaya Toure, Vincent Kompany, Pablo Zabelata, Aleksander Kolarov, Abdul Razak, Adam Johnson, Marko Lopes, Carlos Tevez ve Sergıo Aguero ile çıktı.Karşılaşmanın ilk yarısı Aguero’nun 45. dakikada attığı gol ile 1-0 Manchester City üstünlüğü ile tamamlandı. 56. dakikada Kompany’nin attığı gol ile durum 2-0 oldu ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

BAŞKAN FİKRET ORMAN AVUSTURYA’DA

M.City maçını, Başkan Fikret Orman, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı ve yönetim kurulu üyesi Seyit Ateş’de izledi.Bu arada karşılaşmayı yaklaşık 9 bin futbolseverin takip ettiği belirtildi .