Adnan Öztürk’ten Olimpiyat Yüzücülerine Yemek

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Londra'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi temsil edecek yüzücülere Galatasaray Adası'nda yemek verdi.

Sezon boyunca çıkardıkları başarılı yarışlarla olimpiyat vizesi almaya hak kazanan Burcu Dolunay, Dilara Buse Günaydın ve Kemal Arda Gürdal, şube kaptanı Ali Özüak'ın da katıldığı organizasyonda moral depoladılar.

Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yaptığı açıklamada, “Kuruluş amacımız Galatasaray'ı ve Türkiye'yi yurtdışında temsil etmektir. Kulübümüz bugüne kadar da bu misyonu başarılı bir şekilde yerine getirmiştir. Biz bu akşam onlarla beraber olarak heyecanlarını azaltmak ve onları motive etmek istedik. Tekrar belirtmek istiyorum Galatasaray'ın misyonu Dünya'da Türkiye'yi temsil etmektir. Sporcularımızda bunu en iyi şekilde yapacaklardır” dedi.

ÖZTÜRK'TEN ALİ YILDIRIM'A CEVAP

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın açıklamalarına cevap verdi. Öztürk, "Biz her hangi bir tartışmak istemiyoruz. Ama bize sataşırlarsa gereken cevabı veririz" dedi.

Kaynak: İHA