Sivasspor Bolu’da Kampa Girdi

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu sezon daha iyi bir takım olacaklarını söyleyerek, “Yapacağımız transferlerle daha iyi bir Sivasspor izleteceğiz” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sivasspor, Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Greenpark Otel'de kampa girdi. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek olan kırmızı siyahlı ekip, sabah yapılan antrenmanda çam ağaçları arasında kros koşusu yaptı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay önderliğinde yaklaşık yarım saat koşu yapan futbolcular, daha sonra otelin yanında bulunan göletin çevresinde koşarak güç depoladı. Koşunun ardından açma germe hareketleri yapan futbolcuların sürekli birbirleriyle şakalaşması dikkat çekti. Antrenman sırasında Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yeni sezon hazırlıklarının güzel başladığını söyleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, transfer konusuna da değindi. 4 veya 5 transfer yapacaklarını ancak transfer yapamamaları durumunda sıkıntı yaşayabileceklerini ifade ederek, “Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İlk etap çalışmalarında kondisyona yönelik çalışacağız. Yurt dışında ise taktiksel ağırlıklı çalışarak oyun sistemimizi oluşturacağız. Şu anda transferde eksiklerimiz var. Kadromuza 4 ya da 5 futbolcuyu dahil etmek istiyoruz. Eksik olan bölgelerimize düşündüğümüz futbolcuları yönetim kurulumuza söyledik. Onlarda yoğun şekilde çalışıyorlar. Yapacağımız transferlerle geçtiğimiz yıl ki durumumuzun üstüne çıkarız, bu takım o zaman iş yapar. Ancak transfer yapamazsak sıkıntılı dönemler geçirebiliriz” diye konuştu.

Rıza Çalımbay, gazetecilerin şike davasında Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ve futbolcu Korcan Çelikay hakkındaki hapis kararlarını sorması üzerine ise kısa yanıt vererek, “Şu anda konu çok sıcak olduğu için ne olacağı belli değil. Bu yüzden de bir şey söylemek için erken. Bir şey diyemem” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA