Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı, 3'üncü Lig'e Yükseldi

Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü voleybol takımı, Kütahya'da yapılan Bölgesel Deplasmanlı Lig'i birinci sırada tamamlayarak 3'üncü Lig'e yükseldi.

Takımın antrenörü Muhammed Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın yeni kurulmasına rağmen kısa sürede spor camiasının beğenisini kazandığını bildirdi.

Bölgesel Deplasmanlı Lig'i birinci sırada tamamladıklarını belirten Keskin, şunları kaydetti:

''Sürekli tırmanış gösteren takımımız, play-off müsabakalarında üstün başarı göstererek 3'üncü Lig biletini almış oldu. Bize desteklerini esirgemeyen Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Demir'e teşekkür ederim.''

-''Murat Dağı Tanıtım Yürüyüşü'' yapıldı

Gediz ilçesinde, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun katılımıyla ''Murat Dağı Tanıtım Yürüyüşü'' yapıldı.

Murat Dağı Sosyal Tesisleri önünden başlayıp Merkez Jandarma Komutanlığı önüne kadar devam eden 27 kilometrelik yürüyüş, 4 saat 30 dakikada tamamlandı.

Çorumluoğlu, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, yürüyüşü Murat Dağı ve ilçenin tanıtımı için gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yürüyüş ekibinin bu işi amatörce yaptığını, ancak profesyonel bir ruha sahip olduğunu belirten Çorumluoğlu, ''Hedefimiz 5 saatten önce yürüyüşü tamamlamaktı. 4 saat 30 dakikada hedefe ulaştık. Yeni hedefimiz 2 bin 312 metre olan Murat Dağı'nın zirvesinden 1450 metrede kayak merkezi yapmayı planladığımız bölgeye inmektir'' dedi.

Etkinliğe, Gediz Cumhuriyet savcıları Bayram Murat Vanlı ve Taner Erkaçal, Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Demirdağ ile Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin katıldı.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA