Medical Park Antalyaspor, Sağlık Kontrolünden Geçti

Medical Park Antalyasporlu oyuncular sağlık kontrolünden geçti.

Kırmızı - beyazlı oyuncular yeni sezon öncesi umutlu olduklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyasporlu oyuncular, Medical Park Antalya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Yeni transfer olan oyuncuların de içinde bulunduğu kafile, efor testi, kan tahlili, göz muayenesi, nöroloji ve bir çok branşta sağlık taramasından geçti. Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan kırmızı - beyazlı genç oyuncu Emrah Başsan, geçen seneki performansının üzerine çıkmak için çaba sarf edeceğini amacının da bu olduğunu açıkladı.

Başsan, Medical Park Antalyaspor’da kalıcı ileriye dönük iyi bir futbolcu olmak istediğini vurguladı. Medical Park Antalyaspor’un tecrübeli oyuncusu Ali Tandoğan, kendisini sezon öncesi çok iyi hissettiğini, geçen sezon yaşadıkları sıkıntıları üzerlerinden attıklarını açıkladı.

İyi bir tatilde geçirdiklerini vurgulayan Tandoğan, “Bu sene çok farklı bakış açılarıyla ve yeni oyuncularla iyi bir uyum sağlayıp yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyoruz. O yüzden herkes çok çalışıp inşallah çok iyi yerlere gideceğiz.” dedi.

Medical Park Antalyasporlu Uğur İnceman da, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, geçen yılın kendileri açısından çok enteresan bir lig olduğunu aktardı. Geçen yılki hatalarını bu sezon tekrarlamayacaklarını anlatan İnceman, o mevcut hataları yapmamak için bu yıl taraftarlarına daha iyi bir Antalyaspor seyrettireceklerini açıkladı.

Öte yandan bugün sağlık kontrolünden geçen kırmızı - beyazlı oyuncular akşam saatlerinde de Hasan Subaşı Tesisleri’nde ilk antrenmanına çıkacak.