Kulüp İsminin ''Diyarbekirspor'' Olarak Değiştirilmesi Bekleniyor

Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kulüp isminde değişiklik yapılacağı bildirildi.

Mücadele ettiği Süper Lig'den 2009-2010 sezonunda küme düştükten sonra Bank Asya Birinci Lig'de de tutunamayan Diyarbakırspor'un bu yıl son haftaya kadar kümede kalma mücadelesi verdiği Spor Toto İkinci Lig'den de düşmesi üzerine bazı çevrelerce gündeme getirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün ''İsim değişikliği'' yapması kulüp yönetimince de olumlu bulunduğu öğrenildi.

Yönetimin, kulübün, büyükşehir belediyesine ait imajından sıyrılıp, kente mal olması düşüncesiyle 12 Temmuz 2012 günü Burhan Karadeniz Kültür Merkezi'nde yapılacak genel kurulda kulüp isminin ''Diyarbekirspor'' olarak değiştirilmesini kararlaştıracağı belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Haspolat, AA muhabirinin konuyla ilgili sorularını ''Kongrede önemli kararlar çıkacak. Herkesin destek olmasını istiyoruz'' şeklinde yanıtladı.

Bu arada, kulüp yönetiminin yarın yapacağı toplantıda isim değişikliği ile yönetime yeniden aday olup olmama konusunda karara varacağı kaydedildi.

Muhabir: Özgür Ayaydın

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Kaynak: AA