Geleceğin Lefterleri Lapseki’ye Geliyor

İstanbul Adalarspor Futbol Okulları kamp yapmak üzere Çanakkale’nin Lapseki ilçesine geliyor.

11-13 Temmuz tarihleri arasında kamp çalışmaları için UEFA Teknik Direktör Utku Kolkoparan’nın davetlisi olarak Lapseki ilçesine gelecek olan İstanbul Adalarspor Futbol Okulu Lapseki’de bulunduğu süre içerisinde hazırlıklarını burada yapacak. Lapseki Belediyesi Sosyal Tesislerinde konaklayacak olan İstanbul Adalarspor Futbol Okulu Lapseki’de diğer Çanakkale’de bulunan futbol okullarıyla da müsabakalar yapacak. Lapseki’de kaldıkları zaman zarfında sosyal aktivitelerde de bulunacak olan kafile 13 Temmuz Cuma günü Lapseki’den ayrılacak.

Teknik Direktör Utku Kolkoparan, “İstanbul Adalarspor Futbol Okulları Teknik Direktörü Ergün Seven’nin davetimize icabet etmesinden memnuniyet duyuyorum. Diğer kulüpleri de Lapseki’ye çekmek için çalışacağız” dedi

Ergün Seven de Lapseki ilçesinde sıkı bir kampa gireceklerini aktardı. Maksatlarının geleceğin sporcularını yetiştirmek olduğunu söyleyen Seven, alt yapılara daha çok önem verilmesi gerektiğini savundu. Ünlü futbolcu Fenerbahçeli Lefter Küçükandonyadis’in da bu kulübün alt yapısından çıktığını hatırlatan Seven, geleceğin Lefterlerini kazanmak istediklerinin altını çizdi .

Kaynak: İHA