Bursaspor, Yeni Sezonda İznik Çinisi Rengini Sahaya Yansıtacak

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, 2012-2013 sezonunda giyeceği formaları görkemli bir defile ile tanıttı.

Yeşil-beyazlı futbolcu ve ünlü mankenlerin sergilediği 4 farklı forma içinde 'İznik Çinisi mavisi' forma dikkat çekti. Yeni sezon formalarının tanıtımı yeşil-beyazlı kulübün Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yöneticiler, futbolcular ve davetlilerin katılımıyla Havuzluparkta gerçekleştirildi.

Bursasporlu futbolcular, mankenlerle birlikte forma tanıtımında podyuma çıktı. Futbolcular, Serdar Aziz, Kaleci Scott Carson, kaptan Ömer Erdoğan, Gökçek Vederson, Alfred N'Diaye ile mankenler Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Nur Gümüşdoğan, Yeliz Öneşy Puma'nın Bursaspor için tasarladığı 4 formayı defileyle tanıttı. Futbolcu ve mankenler podyuma çocuklarla çıktı

.4 FARKLI FORMA

Bursaspor, yeni sezonda 4 farklı forma ile mücadele edecek. Bursasporun efsane yatay çubuklu formalarına ilave olarak, bu yıl ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası finalisti İtalyadan esinlenerek yakalı forma takımın yeni forması oldu. Yeşil beyazlı ile mavi forma bu sene bir ilk özelliği taşıyor. 'İznik Çinisi mavisi' forma defileyi izleyenlerin beğenisini kazandı.Yeni sezonda Bursasporun giyeceği formalardan birisi de yeşil forma olacak.

ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK GÜZEL

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selçuk Eren, yeni sezonun Bursaspora hayırlı olması dileyerek, "Bildiğiniz gibi Puma ile 4 yıllık birlikteliğimiz var. Çok güzel çalışmalar yaptık. Sadece forma gibi görünüyor ama, kamp malzemeleri ve antrenman malzemeleri ile çok geniş bir kreasyon var. Kamp malzemeleri olsun, antrenman malzemeleri olsun çok iyi. Yeni formalarımız var. Özellikle bir tanesi var ki, Bursa'nın tarihini yansıtan İznik çini mavisi. Hepsinin çok beğenileceğini düşünüyoruz." diye konuştu.

HERKES BEĞENECEKTİR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezon formalarını değerlendirirken gündeme ilişkin konularla ilgili de soruları yanıtladı. Yeni sezon formalarının hepsinin çok güzel olduğunu belirten Sağlam, "Yeni sezon formalarımızı beraber beğendik. Formalar güzel herkesin zevki farklı. Herkes farklı bakış açısıyla beklentileri değerlendirebilir. Baktığımız zaman kalite ve teknolojisi, hem de görselliği çok iyi. Bizleri ve taraftarlarımızı memnun edecektir. Ben bugünkü güzel formalarla beraber, inşallah yeni sezonun da bizim için güzel geçmesini diliyorum. Ben formaları çok beğendim. Herkesin beğeneceğine de yürekten inanıyorum. Mavi forma değişik bir forma olacak. Renklerin uyumu çok güzel." dedi.