Bursaspor'un Yeni Sezon Formaları Düzenlenen Defileyle Tanıtıldı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un, 2012-2013 sezonunda giyeceği formalar, Çekirge Havuzlu Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen defileyle tanıtıldı.

Defileye, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Atatürk Stadı'nı denetlemek için Bursa'ya gelen UEFA Denetçisi Tero Auvinen, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bursasporlu yöneticiler, futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeşil-beyazlı ürünleri, mankenler ''Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Nur Gümüşdoğrayan, Yeliz Öney, Senem Kuyucuoğlu'' ile takım kaptanı Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Kaleci Scott Carson, Alfred N'Diaye, Gökçek Vederson ve minik futbolseverler tanıttı.

Defile öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeni formaların güzel olduğunu belirterek, ''Yeni sezon hayırlı olsun'' dedi.

Transfer konusunda hata yapmak istemediklerini belirten Yazıcı, ''Transfer için fazla konuşmak istemiyorum. Hata yapmak istemiyoruz. Taraftarımızın da memnun kalacağı isimleri alacağız'' diye konuştu.

Basın yayın organlarında transfer için çeşitli isimler geçtiğinin hatırlatılması üzerine Yazıcı, ''Kesinleşmeden isimlerle ilgili konuşmam'' dedi.

Yazıcı, Vederson ile ilgili olarak ise ''Kesinleşmiş bir durum yok. Gereği yapılacak'' diyerek sözlerini tamamladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da formalara ilişkin, ''Tasarımını, futbolcular ve yönetimle beraber belirledik. Güzel formalar. Görselliğini taraftarlarımızın da beğeneceğini düşünüyorum. 2012-2013 sezonunun güzel geçeceğine inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Sağlam, transferlerle ilgili olarak ise Bursaspor'un ilkelerine sahip çıkan, dik duruş sergileyen bir kurum olduğunu ifade ederek, ''Kulübü zora sokmadan transfer yapacağız. Deniz Yılmaz, yeniden geri gelecek. Yanlış anlaşılan bir açıklaması var. Türkiye'den uzak olduğu için bazı cümleleri yanlış anlaşılmış olabilir. Yarın Türkiye'de olacak'' dedi.

Yatay yeşil-beyaz çizgili, düz beyaz, düz yeşil, mavi ve eflatun renkli Bursaspor formalarının tanıtıldığı etkinlik, futbolcu ve mankenlerin toplu olarak 10. Yıl Marşı eşliğinde podyuma çıkmasıyla sona erdi.

Muhabir: Ömer Ercan / Tarık Üzgün / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA