Teknik Direktör Besim Durmuş Açıklaması

TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, takımın koordinasyonunu bozmayacak, ekonomik olarak kulübün yapısına uygun ve takıma hizmet edebilecek futbolcuları transfer etmek istediklerini söyledi.

Bolu'nun Karacasu mevkindeki otelde kampa giren bordo-beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 10 gün önce İstanbul'da başladıklarını, çalışmalara Bolu'da devam ettiklerini bildirdi.

Bolu kampının 26 Temmuz'a kadar devam edeceğini anlatan Durmuş, kampın ardından İstanbul'a döneceklerini, bir hafta sonra da ikinci etap çalışmaları için Gerede'ye geleceklerini ifade etti.

Durmuş, geçen sezondaki kadronun çoğunluğunu takımda tuttuklarını belirterek, ''Bu kadromuzla geçen senekinden daha güvenli bir lig yaşamak istiyoruz. Daha olumlu futbol oynamak istiyoruz. Onun bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Lige hazır olmak için elimizden geleni yapıyoruz'' diye konuştu.

Altyapı takımının Türkiye şampiyonu olduğunu anımsatan Durmuş, sözlerini şöyle tamamladı:

''Genç bir kadromuz var. İç transferde 7-8 oyuncumuzu tuttuk. Kaya ile Gökhan aramızdan ayrıldı. Kalmasını istediğimiz oyunculardı. 2 yıl önce bizimle oynayan Efecan aramıza döndü. Koordinasyonumuzu bozmayacak, ekonomik olarak yapımıza uygun, bize hizmet edebilecek oyuncuları aramıza katmak istiyoruz. Bununla ilgili girişimlerimiz var.''

Muhabir: Emin Gürbüz

Yayıncı: Kemal Kaymak

Kaynak: AA