Aziz Yıldırım: Bizim İçin Dönülmez Tek Yol Fenerbahçe

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gücü ve ömrü yettiği sürece Fenerbahçe’nin yanında olacağını belirterek, "Ve bilinmelidir ki; artık bizim için dönülmez tek yol Fenerbahçe." dedi.

Taraftarların ’Başkan niye konuşmuyor? Niye susuyor?’ diye düşündüğünü bildiğini söyleyen Aziz Yıldırım, her şeyin bir zamanı olduğunu da sözlerine ekledi.Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamaları kapsamında Caddebostan Sahili’nde düzenlenen 19.07 Fest’te, sahneden taraftarlara hitaben bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, konuşmasının başında Maltepe Cezaevi’nde yatan taraftarlara selam göndererek tüm Fenerbahçelilerin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı. Başkan Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "Uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yaşanan bu süreçte en büyük gücümüz sizler oldunuz. Bizler, sizin sayenizde Fenerbahçe yolunda asla yalnız yürümedik. Silivri’de, Çağlayan’da, Avrasya Maratonu’nda, Topuk Yaylası’nda, Bağdat Caddesi’nde, Yılbaşı’nda, Babalar Günü’nde, Metris’te bayrağımızı gururla taşıdınız, renklerimize sahip çıktınız; bizlerin saygınlığı, gururu ve en önemlisi özgürlüğümüz oldunuz. Şimdi artık ileriye, çok daha ileriye bakma zamanıdır. Size söz veriyorum ki; gücüm elverdiğince, ömrüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa, orada olacağım. Ve bilinmelidir ki; artık bizim için dönülmez tek yol Fenerbahçe. Var olun, Sağ olun. Sizlerle birlikte çok daha güçlü çok daha yıkılmaz bir şekilde."

"HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR"

Daha sonra Ramazan Ayını ve ardından gelecek Ramazan Bayramını kutlayan başkan Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: "Daha önümüzde çok zaman var. Daha çok şeyler konuşacağız. ’Başkan niye susuyor? Niye konuşmuyor?’ diyorsunuz, biliyorum. Ama her şeyin bir zamanı var. Ben ve arkadaşlarım, Metris’teki günlerimizdeki desteklerinizi asla unutmayacağız. "