Olimpiyat Sporcuları Kürsüden Önce Podyuma Çıktı

2012 Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcular olimpiyatlar süresince giyecekleri kıyafetleri kendileri tanıttı.

2012 Londra Olimpiyatları’nda mücadele edecek Türk sporcuları, olimpiyat süresince seyahat, seremoni ve antrenmanlarda giyecekleri kıyafetleri tanıtmak için podyuma çıktı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte sporcuların defilesini kamu kurumları temsilcileri, federasyon başkanları ve sporcuların aileleri izledi. Sporcular podyumda ki sunumlarıyla büyük beğeni toplarken podyumda sporculara eşlik eden mankenler Şenol İpek ile Elif Ece Uzun sporcuların podyumda Son derece başarılı olduklarını söyledi.

Defile Sonrası söz alan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye’nin tarihinin rekor katılımıyla Londra Olimpiyatları’nda yer alacağını hatırlatarak, sporcuların olimpiyatlara güle güle gideceğini güle güle geleceğini söyledi.

Kılıç, 21 Temmuz tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sporcuları İstanbul Dolmabahçe Sarayı’nda ağırlayacağını, sporculara saraylara layık bir şekilde Londra’ya uğurlayacaklarını kaydetti .