İşte G.Saray'ın Yeni Sezon Formaları

Galatasaray'ın 2012-13 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.

Galatasaray takımı, 2012-2013 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Türk Telekom Arena Stadı'nın çimlerine kurulan platform üzerinde 3 farklı formanın tanıtımını ise futbolcular üstlendi.

Yeni transferler Hamit Altıntop, Umut Bulut, Dany gibi isimlerin yer aldığı tanıtımda iki farklı kırmızı renkte tasarlanan forma dikkat çekti.

Lansman öncesi Sercan Yıldırım'ın, yeni formayı twitter hesabından paylaşması ise Sarı-kırmızılı yöneticileri kızdırdı. Genç oyuncu gelen uyarıların ardından fotoğrafı twitter'dan kaldırdı.

İşte G.Saray'ın Yeni Sezon Formaları

Galatasaraylı yöneticiler lansmana yoğun ilgi gösterirken, Türk Telekom Arena'daki lansmana ilk katılan isim Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk oldu. Galatasaray yöneticileri Ahmet Ocaklı, Sedat Doğan, Mehmet Cibara, Necati Demirkol statta hazır bulundu.

Futbolcuların mankenlik yapacağı lansmanın sunuculuğunu Melih Gümüşbıçak yaptı. Türk Telekom Arena'da saha kenarına kurulan podyumda futbolcular, sponsor firma Nike'ın Galatasaray için tasarladığı 3 formayı tanıttı.

YENİ SLOGAN: AVRUPA KOLLA KENDİNİ

Etkinlik çerçevesinde Galatasaray'ın bu yıl kullanacağı slogan da açıklandı. 'Avrupa kolla kendini' bu sezon ki Galatasaray'ın sloganı oldu

İşte G.Saray'ın Yeni Sezon Formaları