Halı Saha Turnuvası’nın Şampiyonu Adrasan İnşaat Spor

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Bahar ve Korkuteli Kor-Bet Hazır Beton Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu Adrasan İnşaat Spor oldu.

Final maçında Güney Seracılık İmecik Spor’u 4-2 yenen Adrasan İnşaat Spor, Korkuteli 3. Bahar ve Kor-Bet Hazır Beton Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu oldu. 22 takımın katılımıyla geçekleşen ve 40 gündür devam eden karşılaşmalar sonunda Adrasan İnşaat Spor, şampiyonluk kupasını aldı.

Korkuteli Şehitler Parkı’nda oynanan maçlar sonunda Adrasan İnşaat Spor şampiyon olurken, Güney Seracılık İmecik Spor 2. Ayyıldız Spor 3. oldu. Turnuvanın en centilmen takım ise Yelten Spor oldu. Turnuva final maçı sonunda yapılan törende dereceye giren takım ve oyuncularına kupa, madalya takdim edildi. Şampiyon olan Takım Adrasan İnşaat Spor’a Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, kupa ve madalya takdim etti. Başkan Gökçe, turnuvaya katılan tüm takım ve oyunculara teşekkür ederek, turnuvanın amacının spor yaptırmak ve sporu teşvik etmek olduğunu açıkladı.

Turnuva sonunda, turnuvaya destek veren Antalya Futbol Dostları Dernek Başkanı Bülent Uğur, Antalya Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Metin Bulut, Antalya Futbol İl Temsilcisi İsmail Şener ve diğer destekçilere Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe tarafından birer plaket verildi .

Kaynak: İHA