Düzce Milletvekili Korkmaz, Spor Tesislerini İnceledi

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün son bir ay içinde başlattığı tesislerin yenileme çalışmalarını yakından inceleyerek bilgi aldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 18 Temmuz Stadyumu ve Spor Salonunda yapılan çalışmaları Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz tarafından incelendi. Meclisin tatile girmesinin ardından sahaya inen Milletvekilleri, illerde yapılan yatırımları inceliyor. Bu kapsamda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumuna gelen Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, stadın yapım aşamaları hakkında İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’dan bilgiler aldı.

Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, “Düzce’nin iyi ve modern bir stadyuma ihtiyacı vardı. Tribün inşaatı ve çimlerin yenilenmesi ile bu sorunu kısa sürelik de olsa ortadan kaldıracağız. Bizim asıl amacımız Düzce’ye yeni daha güzel bir stadyum yapabilmektir. Çünkü önümüzdeki yıllarda kentsel dönüşüm alanı içinde yer alan bu bölgede stadyumun halkın kullanımına açılması ile yeni stad ihtiyacı doğacaktır. Yeni planlama ile buradaki duvarlar yıkılarak halkın spor yapması için kullanılacak bir stadyum olacak” dedi.

Stadyumda yapılan tribün ve çim yenileme çalışmalarında yetkili isimlerle de görüşen Korkmaz, daha sonra Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile 18 Temmuz Spor Salonuna geçti. 18 Temmuz Spor Salonunda yapılan bakım ve onarımı da inceleyen Korkmaz, kendi fikirlerini de İl Müdürü ile paylaştı. Yaz Okuluna gelen öğrencilerle de yakından ilgilenen Korkmaz, öğrencilerle basketbol yarışması yaptı.

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, daha sonra Kalıcı Konutlar mevkiindeki 2500 kişilik kapalı spor salonu inşaatına incelemelere geçti. İnşaatın formeni ile görüşen Korkmaz ve Şiran, yatırımların her zaman denetlendiğini ve en kısa süre içinde bitirilmesi için hem Ankara hem de Düzce ölçeğinde çalışmaların yapıldığının altını çizdi .

Kaynak: İHA