Belediyespor’a 8 Takviye

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Sivas Dört Eylül Belediyespor, amatör kulüplerden 8 futbolcuyu renklerine bağladı.

Bu sezon, hedefini 2. Lig olarak belirleyen 4 Eylül Belediyespor, Sivas’ta faaliyet gösteren amatör kulüplerden 8 futbolcuya profesyonel imza attırdı.

DSİ Spor’dan Poyraz Özakbeyaz, Türk Telekomspor’dan Ahmet Sefa Emmioğlu ve Nuri Melih Mursal, Sivas Dört Eylül Belediyespor alt yapısından Ahmet Karaca, Mustafa Akkuş ve Mustafa Yüksektepe, Malatya Ordusspor’dan Selim Dağ ve Seyit Ahmet Han ,kulüp tesislerinde düzenlenen törenle kendilerini 4 Eylül Belediyesporlu yapan imzaları attı.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, “Sivas’ımız için hayırlı olsun, bu gençlerimiz gerçekten son derece yetenekli gençlerimiz. Geleceğin 4 Eylülü'nü oluşturuyoruz. Önümüzdeki yıllarda 4 Eylül’ün değişmez oyuncuları olacaklar. Yeni tesislerimizle merhum Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde Allah bize inşallah bu sene şampiyonluk nasip eder.” ifadelerini kullandı

Dün itibariyle kampa girdiklerini ifade eden Polat, “3 hafta sürecek kamp daha sonra 2 günlük iznin ardından Kocaeli Kartepe’de 10 günlük kamp yaptıktan sonra hazırlık maçları yaparak tekrar Sivas’a gideceğiz. Sivas’taki hazırlık maçlarımızı sürdüreceğiz, sezon açılışını yeni tesisimizde Ağustos ayının sonlarına doğru planlıyoruz. 9 Eylül’de ig başlıyor. Lig'e kadar hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlayacağız.” diye konuştu .

Kaynak: İHA