Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar’ı Cezaevinde Ziyaret Etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'Susurluk davası' kapsamında aldığı 5 yıllık hapis cezasının Yargıtay'ca onanmasının ardından Aydın Yenipazar K1 Tipi Kapalı Cezaevi’nde konulan Mehmet Ağar’ı ziyaret etti.

Ziyaret, Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisi ve geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.

'Şike davası' kapsamında tutuklu kaldığı Silivri Cezaevi'nden bir süre önce tahliye edilen Aziz Yıldırım, beraberindeki Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı Nihat Özdemir ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile Aydın’ın Yenipazar ilçesindeki K1 Tipi Kapalı Cezaevi’ne geldi.Ziyaret öncesi kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar ve basın mensuplarının ısrarlarına rağmen Yıldırım fotoğraf çektirmek istemedi. Bu sırada korumalarla basın mensupları arasında görüntü alma konusunda tartışma yaşandı.

Kısa süre cezaevinde kalan ve Mehmet Ağar ile görüşen Yıldırım ve beraberindekiler herhangi bir açıklama yapmadan buradan ayrıldı. Cezaevi ziyaretinin hemen ardından beraberindekiler ile bir pideciye giren Yıldırım, ilçenin meşhur pidesinden yedi. Yıldırım’ın Yenipazar’a geldiğini öğrenen Fenerbahçeli taraftarlar, Yıldırım’a pidecinin önünde sevgi gösterilerinde bulundu.
Yıldırım ve beraberindekiler yemeğin ardından Yenipazar’dan ayrıldı.