Türk Futbolu O'nu Adam Zannediyordu Ama!

Ahmet Çakar, canlı yayında "Şike" kitabının yazarı Declan Hill'le yaptığı görüşmeyi anlatırken şok bir iddia ortaya attı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, şike davasında yargılananlardan birisinin uluslararası derin ve kirli ilişkiler içinde olduğunu söyledi.
'Şike ' kitabının yazarı Declan Hill'le özel bir görüşme yapan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, o görüşmenin detaylarını Beyaz Tv ekranlarında açıkladı.

TÜRK FUTBOLU ADAM ZANNEDİYORDU

Declan Hill'in kendisine şike kararı konusunda UEFA'nın bir salvoda bulunacağını söylediğini ifade ederek çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. Declan Hill'in kendisine söyledikleri içinde bir konunun kendisini derinden etkilediğini kaydeden Çakar '3 Temmuz sürecinde, 70 kişinin içinden bir kişi ve Türk futbolunun adam zannettiği o insanın uluslararası derin ve kirli ilişkiler içinde olduğunu söyledi. Ve bunu beni şaşırttı. ' dedi.

ADINI VERMEDİ
Çakar canlı yayında ısrarlara rağmen Declan Hill'in kendisine söylediği ve kirli ilişkiler içinde olduğu ismi söylemedi.

BEYAZ GAZETE