Nazilli Belediyespor Topbaşı Yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grubun yeni ekiplerinden Nazilli Belediyespor lige start verdi.

Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, kulüp yöneticileri ve taraftarların katılımı ile ilk idmana çıkan siyah inciler neşeli idmanın ardından taraftarla kucaklaştı

İlk idmanını topsuz yapan ve kondisyon ağırlıklı çalışan siyah beyazlı ekip, yeni Teknik Direktör Yardımcısı Emrah Volkan Sayılgan ile 2 saate yakın idman yaptı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 2. ligin iddialı ekiplerinde olmak için çok çalışacaklarını ifade ederek "Genç kadromuzda yaptığımız tecrübeli oyuncularla 2. ligin başarılı ekipleri arasında yer almak istiyoruz" dedi.

İLK MAÇA KADAR HAZIR OLACAĞIZ

Ceviz; "2. ligdeki yeni sezonumuzun ilk antrenmanına başladık. Yeni sezonun camiamıza kazasız, belasız, sakatsız geçmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir sezon yaşadık ve şampiyon olduk. 3. Ligin en iyi takımıydık. Tabi bu başarı tüm camiamızda alkış aldı, mutlu etti ve her kesimin de 2. ligdeki hedefi başarılı olmak. Yönetim kurulumuzla beraber bütçemize göre transferler yaptık. En önemlisi geçtiğimiz yılki şampiyon kadromuzun yüzde 90’ını koruduk. Kadromuzun arasında tecrübeli ve iyi oyuncular aldık. 6 nokta transfer gerçekleştirdik ve tek ihtiyaç noktamız olan forvet alanında transferleri yaparak 2. lige tam haliyle hazır hale geleceğiz. Antrenmanlarımızın ilkini tesislerimizde başlattık. 2 etap olarak kamp çalışmamız devam edecek. Yönetim kurulumuzla yapacağımız görüşmelerin ardından Nazilli dışında hem hazırlık maçları yapmak amacı hem de takımda bir hava oluşturmak için 10 günlük bir kamp programı düzenleyeceğiz. Amacımız camiamızla birlik beraberlik içinde iyi bir sezon yaşamak. Hedefsiz olmamalıyız, özellikle futbolcularımla antrenman öncesi yaptığım toplantıda bunları anlattım. 2. Ligde yeni bir takımız hedefimiz mutlaka üst sıralar olduğunu konuştuk. Grubumuzun güçlü ve iyi ekiplerden oluştuğunu biliyoruz, ama en az onlar kadar başarılı olduğumuzu dile getirdik. Hazırlık maçlarımızda takımımız göreceğiz ve ona göre eksiklerimizi tamamlayacağız. 9 Eylülde başlayacak olan resmi maç takvimine kadar hazır bir kadro oluşturmaya çalışacağız" dedi.

PROGRAMLI ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kamp programının ilk ayağında Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde başlayan antrenmanların sabah 07:30 ve 18:30 olmak üzere günde iki kez 1 saat 45 dakika süren çalışmalar olacağını ifade eden Ceviz, "Kamp süremizde hazırlık maçlarımızı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda çok fazla olacak. Çünkü geçtiğimiz yıl kendi dengimizde yaptığımız takımlarla yaptığımız ve galip geldiğimiz hazırlık maçlarımız bizlere şampiyonlukta büyük destek ve moral sağladı. Bu yılda antrenman ve hazırlık maçlarımıza önem vereceğiz. Şampiyon kadromuza 2.ligde oynayan tecrübeli futbolcularla güçlendirdik. Futbolcularımızı mantalite olarak 2. Lig’e hazırlıyoruz. Yeni transferlerimizle takım ruhunu yakalamak için güzel bir çalışma programı düzenliyoruz. Bu çalışmalarımıza 12. adam dediğimiz taraftarlarımızın da destek vermesi çok önemli. Çünkü futbolcularımıza güven veriyorlar. Bizleri ilk idmanımızda yalnız bırakmadığı için taraftarımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince üst sıraları zorlayacağız. İlk 5’e girebilirsek bu bizim için çok büyük bir başarı olur. Tabi ki beklentiler camialarda her zaman şampiyonluk veya play-off’tur. İnşallah bizlerde yapacağımız son transferler ile bu beklentileri gerçekleştiririz" şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Türkiye’nin en sıcak bölgelerinden olan Nazilli’de, yaklaşık 1 saat 45 dakika süren idman süresince 5 kez su molası verilirken, 80 litre su tüketildi. İlk idmanın sonunda ise teknik direktör Mustafa Ceviz’in isteği üzerine saha ortasında futbolculara karpuz ikramında bulunuldu. İdmanı izlemeye gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere Kulüp Başkanı Vahit Aysan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarlar kulübün yeni transferleri ve futbolcularla sezonun ilk antrenmanının sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken, idmanı başından sonuna kadar takip eden Nazilli Alem Gençlik grubu ise uzun süre sevgi gösterileri ve tezahüratlarda bulundu .

Kaynak: İHA