Fikret Orman: Quresma Gelirse Nerede Çalışacağı Bellidir

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek yıl kadroda düşünülmeyen Quresma'nın İstanbul'a geri dönerse nerede antrenman yapacağının belli olduğunu söyledi.

Orman, Bayan Voleybol Takımı'nın Bahçeşehir Üniversitesi ile yapmış olduğu sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı.Siyah-beyazlı takımın dün akşam Avusturya kampında SK Austria Klagenfurt'ı 4-2 yendiği karşılaşmada genç oyuncuların forma şansı bulduğunu dile getiren Başkan, "Genç takımla mücadele ettik. Hazırlık maçları ile sezona hazırlanıyoruz. Daha çok maç oynayacağız. Zaten oynadığımız takımda üçüncü ligde oynuyordu. Hocamız genç oyuncuların son durumunu gördü." diye konuştu.

Beşiktaş'ın kaleci sorunun bu hafta içinde sonuca geleceklerini kaydeden Başkan, "Biz Beşiktaş Kulübü'nde dikkatli hareket etmek zorundayız. Ben bu işi hallettim, 5 dakikada kaleciyi getirdim deyip Beşiktaş'ın paralarını bundan önce olduğu yüksek bedeller ödemek istemiyoruz. Zaten bu politikanın Beşiktaş'a bir şey kazandırmayacağını herkes gördü. Yönetim olarak akılcı, acele etmeden, gerekirse vazgeçen, Beşiktaş'ın menfaatlerine göre yönetim sergilemeye çalışıyoruz. Herkes acele etse bile biz acele etmeyeceğiz." dedi.

ERNST, KASIMPAŞA'YA GİDİYOR


Orman, teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadroda düşünülmeyen Fabian Ernst konusunda da Kasımpaşa Kulübü ile anlaşmak üzere olduklarını ifada etti.Bir gazetecinin "Quresma'nın 'Rusya'ya gitmek istemiyorum. Beşiktaş'a geri döneceğim.' açıklamalarını hatırlatması üzerine Başkan, şunları kaydetti:"Kendisi hoş gelir. Quresma bizim bir yıllık sözleşmeli oyuncumuz. Bana Quresma ile ilgili bir şey iletilmedi. Zaten benim direkt futbolcularla temasım olmadı. Bu konuda yorum yapmak istemem. Zaten oyuncumuz gelirse, nerede antrenman yapacağını teknik kadro açıkladı.

Hocamız da kendisini takımda kullanmak istemediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın ödeyebilecekleri kontrata imza atması gerekiyor. Bu bizim ilkelerimiz fedakârlık yapmak lazım. Bize her türlü tenkit yapılabilir. Ancak biz insanlar ne diyecek diye hareket etmeyiz. Doğru bildiklerimizi yapacağız. Eğilip bükülmeyeceğiz. "