Aydınspor 1923’ün Alt Yapısı Çalışmalara Başladı

Altyapıda akademi ligleri dahil toplam yedi kategoride mücadele eden Aydınspor 1923’ün alt yapı takımları çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlı ekibin U 17 ve U 18 takımları Mukan Perineçk Stadı’nın yanında bulunan Hüseyin Aksu Tesisleri’ndeki sahada çalışmalarını antrenörler Muzaffer Yılmaz ve Mahmut Aslan nezaretinde yapıyor. Akademi Ligleri’nin eylül ayının başına çekilmesinden dolayı çalışmalara erken başladıklarını kaydeden Aydınspor 1923’ün u 17 takımı antrenörü Muzaffer Yılmaz, her takımı ayrı antrenörün çalıştırdığını kaydetti.

Günde çift idman yapacaklarını kaydeden Yılmaz, “Ekim ayında başlaması planlanan akademi liglerinin başlangıç tarihi, eylül ayına çekildi. Bizde çalışmalara başladık. Bu yıl kulübümüzün ikinci defa katılacağı akademi liglerinde başarılı olmak istiyoruz” dedi.

“2-3 YIL İÇERİSİNDE A TAKIMA OYUNCU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Altyapının futbolda Son derece önemli olduğunu kaydeden Yılmaz, “Altyapı önemli bir süreç. Önümüzdeki iki-üç yıllık süreç zarfında Aydınspor 1923’ün kadrosunun Aydınlı gençlerden oluşmasını istiyoruz” ifadesini kullandı.

Aydınspor 1923 yönetiminin altyapıya önem verdiğini kaydeden yılmaz, “Malzeme ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda sıkıntı çekmiyoruz. Yedi kategoride mücadele etmek kolay değil. Altyapı demek ihtiyaç demek. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadık” diye konuştu.

Aydınspor 1923’ün yedi kategoride mücadele ettiği için zaman zaman saha konusunda sıkıntılar yaşanabileceğini kaydeden Yılmaz, sahaların ilerleyen zaman içinde daha da iyileştirilmesi ve sayısının artırılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: İHA