Adnan Menderes Stadı’nın Maraton Tribün Altı Kapatılıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün basın sözcüsü Taylan Kozacıoğlu yaptığı açıklamada maraton tribününün alt kısmında olan bölümün üstünün kapatılacağını söyledi.

Kozacıoğlu, Aydın Valisi Kerem Al’ın isteği doğrultusunda tribünün üstünü kapatacaklarını kaydederken, Kulüp Müdürü Serkan Bilen ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Zeynel Akın ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü heyetinin Adnan Menderes Stadı’nı incelediğini belirtti.

Adnan Menderes Stadyumu’nda şeref tribünü ile VİP Salonu’nun da revize edileceğini kaydeden Kozacıoğlu, “Sayın Valimiz Kerem Al bazı maçları maraton tribünün altından izlemek istediğini söylemişti. Bizde bu doğrultuda tribünün üstünü kapatmanın çalışmalarına başladık. Kulüp Müdürümüz Serkan Bilen ve GSHİM yetkilileri Adnan Menderes Stadı’nda incelemelerde bulundu. Ayrıca, şeref tribünü ve VİP Salonu’nda çalışmalar yapılacak. Deplasmana gelen diğer illerin valilerini, belediye başkanlarını ve yöneticilerini iyi ağırlamak istiyoruz” dedi.

Oyuncuların kaldığı tesisleri yenilediklerini ve transfer sürecinin de devam ettiğini belirten Kozacıoğlu, “Sezona dört bir koldan hazırlanıyoruz. Stadyumda bu hazırlıklarımızdan bir parçası. Taraftarlarımızın yeni sezonda kendilerine yakışır biçimde takımımızı desteklemelerini bekliyoruz. Aydınspor isminin etrafında yönetim-futbolcu-taraftar üçgenini kurmayı hedefliyoruz. Başarı, böyle olduğunda kendiliğinden gelecektir” diye konuştu.

KOMBİNELER GELDİ

Öte yandan Vali Al’ın maçları izleyebileceği belirttiği açık tribünün kombine biletlerinin kulübe geldiğini belirten Taylan Kozacıoğlu, önümüzdeki günlerde kombinelerin satışa çıkacağını ifade etti.

Kozacıoğlu, açık tribün kombinelerinin 30 TL olduğunu hatırlattı .

Kaynak: İHA