4 Eylül Belediyespor Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Sivas 4 Eylül Belediyespor, bugün yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

4 Eylül Stadyumu’nda toplanan 4 Eylül Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet ilk antrenmanlarını yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat’ın da izlediği antrenmana yeni transferlerde katıldı.

4 Eylül Belediyespor A Takımı Teknik Sorumlusu İlhami Başköy, yeni sezonda başarılı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyleyerek, “Şartlar revizyon yapmamızı gerektirdi. Bu revizyon içerisinde belki de 3 yıldır yapılmayanı yaptık. Sivas amatör takımlarından ve altyapımızdan 6 tane genç oyuncumuzu takımımıza kazandırdık. Ayrıca yapmış olduğumuz seçmelerden de Malatya’dan 2 tane genç arkadaşlarımızı kattık” ifadelerini kullandı. Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise, bu yıl bir üst lige çıkmak istediklerini belirterek, “Bugün takımımız toplanarak çalışmalara başladı.

Geçen yıl takımımızdan bulunan sporcularımızdan 14 kişi ayrıldı. Bunların yerine gerçekten iyi transferler yaptık. Henüz transfer çalışmalarımız bitmedi. İnşallah bu sene bir üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.

4 Eylül Belediyespor sezon öncesi yaptığı transfer çalışmalarında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan Muhammet Savaşçı, Kırıkhanspor’dan Fahri Genç ile Mikail Tan, Kilimli Belediyespor’dan Doğan Çift, Kırklarelispor’dan Semih Kahraman, Aralıkspor’dan Gökhan Özer, Anadolu Üsküdar’dan Gökhan Çetinus ile Salih Şenbaş, İskenderun 1967’den Mehmet Karakeçili, Ümraniyespor’dan Niyazi Erdem ve Ardeşenspor’dan Ünal Göksan’ı kadrosuna kattı .

Kaynak: İHA