Samet Aybaba: Pazartesini Bekleyelim

2012-2013 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim kasabasında sürdüren Beşiktaş, kampın 10. gününü bugün akşam yaptığı antrenman ile tamamladı.

Antrenman sonunda teknik direktör Samet Aybaba , " Haber beklediğimiz oyuncular var . Pazartesi birşeyler netleşmeye başlar . " dedi .

Beşiktaş hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor . Bu akşam , teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmana , hafif sakatlıkları bulunan Veli Kavlak kenarda tek başına çalışırken , Muhammed Demirci ve Hasan Türk katılmadı . Düz koşu ile başlayan antrenman , gruplar halinde top kapma ve kaptırmama oyunu ile devam etti . Akşam antrenmanı daha sonra , çift kale maç ile tamamlandı . Oldukça sert geçen maçın son bölümünde , adelesinde sertleşme olan Fernandes çalışmayı yarım bıraktı . TRANSFERLERİN KESİNLEŞMESİ İÇİN PAZARTESİNİ BEKLEYELİMÖte yandan antrenman sonrası basın mensupları ile otobüse binerken kısa bir görüşme yapan teknik direktör Samet Aybaba “Haber beklediğimiz oyuncular var . Pazartesi cevaplar gelmeye başlar . O günü bekleyelim” dedi .

Tecrübeli teknik adam , isim vermekten ise kaçındı . Beşiktaş yarın yapacağı çift antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek . Siyah Beyazlılar , 16 Temmuz Pazartesi günü ilk hazırlık maçında , TSİ 19 : 30’da , Avusturya takımı Austria Klagenfurt ile karşılaşacak . Maçı BJK TV naklen yayınlayacak .