Dirk Kuyt Yeniden İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt, takımıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamak için İstanbul'a geldi.

Tecrübeli futbolcu , İstanbul ' a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , " Başarılar için , çalışmalarımıza bir an önce başlamak için sabırsızlanıyorum " dedi .

Fenerbahçe ' nin Liverpool ' dan transfer ettiği Hollandalı yıldız futbolcu Dirk Kuyt eşi Gertrude ile bu gece İstanbul ' a geldi . Takımla birlikte çalışmalara başlamak üzere ikinci kez Türkiye ' ye gelen Kuyt ' a Atatürk Havalimanı ' ndan taraftarlar yoğun ilgi gösterdi . Minik bir Fenerbahçe taraftarı Kuyt ' un yanına gelerek forması ile fotoğraf çektirdi . " SICAK SEVGİ BENİ MUTLU ETTİ " İstanbul ' da olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Kuyt , " Burada taraftarların bana gösterdiği sıcak sevgi sayesinde çok mutlu olmuştum . Tatilden döndüm . Başarılar için , çalışmalarımıza bir an önce başlamak için sabırsızlanıyorum " dedi .

Fenerbahçe ile imzaladığı günden bu yana çok olumlu yorumlar aldığını belirten Kuyt , " Hollanda ' da çok fazla Türk ve Fenerbahçe taraftarı var . İnsanların bana sıcak tepkileri oluyor " şeklinde konuştu .

Eşininde Türkiye ile ilgili çok pozitif düşünceleri olduğunun altını çizen Kuyt , " Daha öncede buraya geldi düşünceleri çok pozitif . Ailemin ve eşimin burada mutlu olacak olması benide mutlu edecek . Eşim ve ailemiz burada olduğumuz için çok mutluyuz " diye kaydetti .

Kaynak: İHA