68 Firmadan 600 Sporcunun Katıldığı Yarışma Sona Erdi

Afyonkarahisar’da 68 firmadan 600 sporcunun katıldığı ATSO Spor Oyunları sona erdi.

Yarışmalarda derece alan sporcular Hıdırlık Yaz Akşamları’nın kapanışında ödüllerini aldı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hıdırlık Yaz Akşamları’ sona erdi. Son eğlence programında ATSO Spor Oyunlar’ında derece elde edenlere ödülleri verildi.

15 Haziran'da başlayan Hıdırlık Yaz Akşamları eğlenceleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) 7’ncisini düzenlediği spor oyunlarının ödül töreni sona erdi.

Gecede bir konuşma yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, geleneksel olarak düzenledikleri ATSO Spor Oyunları'nın bu yıl da coşkuyla tamamlandığını ifade etti.

Sporun her yaştaki insanın hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran bir olay olduğunu anlatan Serteser, spor oyunlarının amacının sosyal sorumluluk çerçevesinde oda üyelerinin ve çalışanların ilişkilerini kuvvetlendirmek olduğunu söyledi.

Serteser, “Bu spor oyunları sayesinde firmalar arası kaynaşma sağlayarak dostluğun pekişmesine katkı sağladığımızı düşünüyorum. Yarışmalarımız tatlı bir rekabet içinde geçti ve son derece keyifliydi. Geleneksel spor oyunlarımız yine büyük ilgi ve destek gördü. Bu yıl 68 firmadan 600 sporcunun iştirak ettiği Spor Oyunlarımıza destek veren başta Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olmak üzere katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ATSO Spor Oyunları'nda dereceye giren yarışmacılara kupaları ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Hıdırlık Yaz Akşamları, Şahsenem’in seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

Programa, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, TÜMSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA