Bursaspor, Lokomotiv Moskova ile oynadığı hazırlık maçında 3-1 yenildi

Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, Lokomotiv Moskova ile oynadığı hazırlık maçında 3-1 yenildi

Karşılaşmaya savunmaya ağırlık vererek başlayan Bursaspor , rakip kaleye yaptığı akınlardan sonuç alamayınca ilk yarı golsüz berabere sona erdi . İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle sahaya çıkan yeşil - beyazlılar , karşılaşmanın ilk golünü Musa ' nın ayağından kazandı . Musa ' nın 51 . dakikada uzun mesafeden sert şutunda ağlarla buluşan meşin yuvarlak Bursaspor ' a kamp dönemindeki ilk gol sevincini yaşattı . Ancak yeşi - beyazlıların yaşadığı gol sevinci uzun sürmedi ve 59 . dakikada Denis Glushakov skoru beraberliğe taşıyan golü kaydetti .

Beraberlik golünün ardından üst üste hatalar yapan Bursaspor , 73 . dakikada bu kez de Alexander Samedov ve 77 . dakikada Denis Glushakov ' un gollerine engel olamadı ve sahadan 3 - 1 yenik ayrıldı . Bu arada , bugünkü hazırlık maçının kadrosunda , izinli olan Bangura ile sakatlıkları bulunan Serdar Aziz , Scott Carson , Batalla ve Ozan İpek yer almadı . - Maçın ardından - Maçın ardından basına açıklama yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam , CSKA Moskova ile oynadıkları ve 2 - 0 mağlup oldukları maçı anımsatarak , ' ' Geçen maçtan çok farklı olmadı . Öne geçtik , daha sonra tüm oyuncuları görme fırsatı yakalamak için oyuncu değiştirdik . Sonra takımın ritmi bozuldu . Burada skorun önemi yok . Önemli olan bazı gerçeklerle yüzleşebilmek . İki maçta da oyuncu değişikliklerini yapana kadar takım gayet iyiydi ' ' dedi .

Takımın fiziki anlamda bazı eksikleri olduğunu ve bunları gidereceklerini kaydeden Sağlam , yapacakları takviyelerin katılımıyla daha iyi bir takım olacaklarını söyledi .

Lokomotiv Moskova karşısındaki maçın ilk 65 dakikalık bölümünde takımın ortaya koyduğu futbolun kalitesinden memnun olduğunu ifade eden Sağlam , son bölümün çok fazla hesaba katılmaması gerektiğini kaydetti .

Sağlam , futbolcularına ise ' ' Bizimle antrenmana çıkan tüm oyuncuların sorumluluk alması ve göstermesi lazım . Gösterenler bizlerle beraber olacak , göstermeyenlerle kamp bitiminde yollarımızı ayıracağız ' ' mesajını verdi . Karşılaşmanın ardından yaklaşık 100 kilometre mesafedeki kamp yerine dönen yeşil - beyazlı ekip , sezon hazırlıklarına yarın sabah devam edecek . Muhabir : Ali H . Yurtsever / Musa Samur Yayıncı : Tarkan Demir12 . 07 . 2012 21 : 28 : 37

Kaynak: AA