Aykut Kocaman İstedi Yönetim Harekete Geçti

Fenerbahçe aradığı stoperi Portekiz'de buldu.

Beyaz Tv Spor Servisi'nin edindiği bilgilere göre; Topuk Yaylası'nda düzenlediği basın toplantısında savunmaya ve orta sahaya olmak üzere iki transfer daha yapacaklarını söyleyen Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği listenin başında Rolando var.

Portekiz'in Porto takımında oynayan 27 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçeli yöneticiler harekete geçti. Portekizli oyuncunun sözleşmesinde '30 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesinin bulunması transferi imkansız gibi gösterse de Porto'nun bonservis pazarlıklarında epey indirime gittiği öğrenildi. İtalyan kulübü Milan'ın da transfer listesinde bulunan Rolando için Fenerbahçe Porto ile temaslarını sıklaştırdı. Bu transferi bitme noktasına getiren sarı lacivertlilerin haftasonu taraftarlarına müjdeyi vermesi bekleniyor.

Costa Israrı Sürüyor

Fenerbahçe'nin orta sahaya transfer etmek istediği Tino Costa için kulübü Valencia'dan haber bekleniyor. Bu transfer için İspanyol kulübünden daha olumsuz yanıt alan sarı lacivertliler şimdi cevap bekliyor. Costa transferinin olmaması durumunda bonservisi Liverpool'da olan Aquilani'nin transfer edilmesi bekleniyor.