Basın Sözcüsü Savruk Açıklaması

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ''Amacımız, yeni sezonda ligde üst sıralar için mücadele eden bir Kayseri Erciyesspor oluşturmak'' dedi.

Savruk, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarına yarın başlayacaklarını belirtti.

İlk etap kampın verimli geçtiğini ifade eden Savruk, hedeflerinin hazırlık dönemlerini en iyi şekilde geçirip lige güçlü başlamak olduğunu söyledi.

İkinci etap kampın 2 hafta süreceğini belirten Savruk, şunları söyledi:

''İkinci etap kamp çalışmalarımız yarın tesislerimizde başlıyor. Çalışmalar 26 Temmuz'a kadar devam edecek. Takım, üçüncü etap kamp çalışmaları için Bolu'ya gidecek. Buradaki kamp 12 Ağustos'a kadar sürecek. Takım daha sonra Kayseri'ye dönerek, çalışmalarını tesislerde sürdürecek. Amacımız, yeni sezonda ligde üst sıralar için mücadele eden bir Kayseri Erciyesspor oluşturmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor.''

Takıma takviyelerin devam edeceğini dile getiren Savruk, ''Tecrübeli bir kaleci istiyoruz. Transfer komitemiz bu yönde çalışmalar yapıyor. Transferlerin Bolu'daki kampa yetişmesi için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

-13 Yaş Altı Takımı Türkiye üçüncüsü oldu-

Kulübün alt yapıya büyük önem verdiğini vurgulayan Savruk, Türkiye genelinde aldıkları başarılarla bunu kanıtladıklarını söyledi.

Takımlarının 2011-2012 sezonu Türkiye 13 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda üçüncü olduğunu anımsatan Savruk, ''Takımımız Galatasaray'ı 1-0 yenerek Türkiye üçüncüsü oldu. Gençler gerçekten büyük başarılara imza attı. Onları tebrik ediyorum. Biz alt yapıya her zaman önem veriyoruz. Bu tür başarıların devamı gelecek'' diye konuştu.

Savruk, A-2 takımında top koşturan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Selim Yağmur'un, Barcelona'nın alt yapı seçmelerine katılmaya hak kazandığını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Önal / Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Kaynak: AA