Mudanyaspor Ödülleri Topladı

Bursa Amatör Spor Kulüpleri (BASKF) tarafından düzenlenen 2011-2012 futbol sezonu yılın enleri ödül ve kupa töreninde yılın takımı Mudanyaspor seçildi.

Yılın enleri ödül ve kupa töreninde Mudanyaspor , 5 ayrı dalda ödül aldı. Bursa Amatör Süper Lig Şampiyonu ve yılın en iyi takımı ödülü Mudanyaspor'a verildi.

Yılın en başarılı teknik adamı Mudanyaspor’dan Hüseyin Hürsoy, yılın en iyi sağbeki Mudanyaspor’dan Mehmet Can Erkli, yılın en iyi forveti ise yine Mudanyaspor’dan Murat Demir oldu.

Mudanya’da her alanda olduğu gibi sporun da geliştiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, ‘’Alt yapıdan eğitime, ulaşımdan sağlığa her alanda olduğu gibi sporda da Mudanya için ne yapmamız gerekirse biz üstümüze düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz. Mudanyaspor’un ve Mudanya’da yaşayan gençlerin almış olduğu başarılar bizi gururlandırıyor. Takımımız ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Mudanya halkı adına şampiyon olan Mudanyaspor’a ve geleceğimiz olan genç sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

Mudanyaspor, geçtiğimiz sezonu Bursa amatör ligde şampiyon olarak tamamlamıştı. Mudanyaspor, ilçeyi 2012-2013 sezonunda bir üst lig olan bölgesel amatör ligde temsil edecek .

Kaynak: İHA