Aydınspor 1923 Taraftar Derneği Açıldı

Aydınspor 1923 Taraftarlar Derneği’nin açılışı yapıldı.

ESKO İşhanı’nda bulunan derneğin açılışına Aydınspor 1923’ün yöneticileri, eski başkan Ahmet Gümüş futbolcular ile taraftarlar katıldı.

Açılışta yapılan konuşmalarda ‘kenetlenme’ vurgusu yapıldı. Açılışta futbolcular adına kaptan Sadullah konuştu.

Tecrübeli oyuncu yaptığı konuşmada, derneğin hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni sezonda Aydınspor 1923’teki tüm unsurların kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Sadullah, “Sezon sonunda bir üst lige çıkmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz play off. Ama play off’tan ama direk olarak takımımızı hep birlikte bir üst lige çıkarmamız gerek. Bunun için taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

Taraftarlara, ‘iyi ve kötü günde bizi destekleyecek misiniz’ diye soran tecrübeli oyuncu, taraftarlardan destek sözü aldı.

GÜMÜŞ: “AYDINSPOR 1923’Ü 2. LİG’DE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Aydınspor 1923’ün eski başkanı Ahmet Gümüş ise yaptığı açıklamada, taraftar derneğinin Aydınspor 1923 ailesine hayırlı olmasını diledi. Taraftarların kurumsallaşma çalışmalarını kendisinin başkan olduğu dönemde de sürdürdüğünü belirten Gümüş, “Taraftarlarımızın kendi aralarında yaptığı bu güç birliğini destekliyoruz. İnşallah kulübümüze verdikleri destekleri ile takımımız istenilen yere gelecektir. Aydınspor 1923’ü 2. Lig’de görmek istiyoruz”ifadelerini kullandı.

Aydınspor 1923 Başkan Yardımcılarından İlhan Gönendi ise, Taraftarlar Derneği’nin açılışının hayırlı olmasını diledi.

TİKBAŞ: “ESKİ-YENİ AYRIMI YOK”

Aydınspor 1923’ün bir diğer başkan yardımcısı Abdürrahim Tikbaş, yaptığı konuşmada, kulübü artı bütçe ve futbolcu ordusu ile aldıklarını hatırlattı. Kendilerinin de amacının , bir sonraki yönetime artı bütçe ve alt yapı ordusu ile teslim etmek olduğunu belirterek, “Eski-yeni yönetim ayrımımız yok. Tek yürek olarak futbolcularımızı desteklemeliyiz. Taraftarlarımızda futbolcularımızı sadece 90 dakika değil, daha fazla desteklesinler” diye konuştu.

Dernek Başkanı İrfan Türkmen ise, derneğin tescillendiğini kaydederek, bir ay içerisinde genel kurul yapacaklarını kaydetti.

KENETLENDİLER

Konuşmalarının ardından futbolcular, taraftarlar ve teknik heyet çember kurarak kenetlendi. Teknik direktör Selahaddin Dinçel, futbolcular ile taraftarları etrafında kenetledi. Dinçel, maç öncesi soyunma odasında yaptığı konuşmaların havasında konuşma yaparken, taraftarlardan her şartta destek sözü aldı.

Derneğin açılış kurdelasını Aydınspor 1923’lü yöneticiler ile birlikte Aydınspor’un efsanevi amigosu Semavi Cantürk ve tribün liderleri kesti. Amigo Semavi, açılışta duygulu anlar yaşadı.

Aydın Valisi Kerem Al’ın izinde olduğu, Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit’in ise şehir dışında bulunduğu için açılışa katılmadığı bildirildi.

Kaynak: İHA