Akif Beşer'den, Lüleburgazspor Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor’un 2 Temmuz’da yapılan Olağanüstü Genel Kurulu ile başkanlığa seçilen Akif Beşer, Lüleburgaz sevdalısı insanlar olarak Lüleburgazspor’u hiçbir zaman sahipsiz bırakamayacaklarını bunun için de Lüleburgazspor yönetimini devraldıklarını dile getirdi.

Beşer yaptığı açıklamada Lüleburgazspor’un eski başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, "Bundan sonra da desteklerini eksik etmeyeceklerine inancımız tamdır" dedi.

İlk hedeflerinin Lüleburgazlıları ve Lüleburgazspor sevenleri kaynaştırmak olduğunu ifade eden Beşer, "İnanıyoruz ki tüm Lüleburgazlı hemşerilerimiz ve taraftarımız bizlere desteklerini esirgemeyecekler. Bizler Lüleburgazspor Başkanı ve yönetim kurulu olarak asla yalnız yürümeyeceğimizi biliyoruz" diye konuştu.

Beşer, Lüleburgazspor’un yeni yönetim kurulu toplantısında görev dağılımının yapıldığını da kaydetti.

Lüleburgazspor’un Başkan Yardımcısı Dursun Aslan, Asbaşkan Turhan Gülaçar, Futbol Şube Sorumlusu Veysel Kılıç, Erdoğan Akgül, Mali İşler Sorumlusu Recep Çetin, Mustafa Gözlüklü, Alt Yapı ve Tesis Sorumlusu Mustafa Aksu, Meyhti Engin Oğuzoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İsmail Beycan oldu .

Kaynak: İHA