Kazan'da Spor ve Dinlenme Tesislerinin Temeli Atıldı

Kazan Belediyesinin katkılarıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Atatürk Mahallesi Osmanlı Caddesi, Gazi İlköğretim Okulu Onural Şeref Bozkurt Caddesi Yürüyüş Yolu, Koşu parkuru, Kondisyon Aletleri Kompleksinin temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Özkoç, belediye ve il genel meclis üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

Halk oyunları gösterileriyle başlayan temel atma töreni konuşmalar, dua ve kurban kesimiyle devam etti. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, temeli atılan spor ve park alanlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ağırlıklı olarak çeşitli sportif aktivitelerin yapılacağı ve üç bölümden oluşan tesislerin öncelikle çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve şuurlu bir gençlik olarak yetişmesine katkı sağlayacağını belirten Ertürk, Kazan'ın her geçen gün daha hızlı bir değişim ve gelişim gösterdiğini dile getirdi.

Başkan Ertürk, ''Kazan için hep birlikte en iyi hizmeti getirmek için mücadele etmek bizler için ayrı bir gurur vesilesidir. Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda Kazan-da çok şey değiştiğini görüyoruz. Halkımız da bu değişim ve gelişime şahitlik ediyor takdirle karşılıyor. Kısır siyasi çekişmelerin yerine hizmette bir ve beraber olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz'' dedi.

Temel atma töreni belediye başkanının konuşmasının ardından davetlilerin hep birlikte butona basmasıyla sona erdi.

Yayıncı: Bilal Yakınbaş

Kaynak: AA