Bando İbrahim, Eskişehirspor Forması ve Ping Pong Masası İstiyor

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Duruhan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde tedavi gören Eskişehir'in tanınmış bando İbo lakaplı İbrahim Çakar yetkililerden Eskişehirspor forması, futbol topu ve ping pong masası istiyor.

Duruhan Bakım Merkezi Müdür Yardımcısı Kemal Kuşcu zihinsel engelli İbrahim Çakar’ı Eskişehirde herkesin iyi tanıdığını belirterek, "Yaklaşık iki yıldan bu yana İbrahim bizim merkezimizde tedavi görüyor. Ancak İbrahim Son günler de futbola merak sardı ve bizden sürekli ping pong masası ve Eskişehirspor forması ile futbol topu istiyor. Bizde buradan İbrahim’i yakından tanıyan Eskişehir’li ve Seyitgazili iş adamları ile Eskişehirspor kulübü yetkililerinde İbrahim'in istediği malzemelerin gönderilmesi için yardım talep ediyoruz” dedi.

Kuşcu ayrıca, Duruhan Bakım Merkezi'nde şu anda doksanbeş vatandaşımız yaşamaktadır. Bu insanlarımıza bugüne kadar eğitici öğretici ve el becerilerini geliştirici kurslar verilmektedir. Merkezimizde yaşayan bu insanlarımız zaman zaman ilçemizi gezerek Seyitgazi’liler ile çok güzel ve duygusal diyaloglar kurmaktadır. İlçe halkımız da bu kardeşlerimize çok yakın ve sevecen tavırları ile onları birer özürlü birey olarak değil, kendilerinden birisi gibi yaklaşımda bulunmaktadırlar. Buradan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA