29. Sokak Basketbolu Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu

Ödemiş Belediye tarafından düzenlenen sokak basketbolu turnuvasının 29.’su sona erdi.

Turnuvaya katılan yaklaşık 200 sporcu, 5-9 Temmuz tarihleri arasında Salı Pazarı gösteri alanında düzenlenen turnuvada şampiyonluk için mücadele ettiler.

Minik Erkekler, Küçük Erkekler, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler, Büyük Erkekler, 35 Yaş üstü Veteranlar ve kızlar olmak üzere 7 kategoride yapılan turnuvaya 52 takım katıldı.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan final gecesinde dereceye girenlerin ödülleri, Belediye Meclis Üyesi Necati Gülgen tarafından verildi.

Gülgen yaptığı kapanış konuşmasında, “Ödemiş Belediyesi olarak, basketbol, voleybol, atletizm, futbol gibi sporun her branşında etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin katılımıyla bu etkinliklerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlar bizim için şampiyondur. Hepinize teşekkür ederiz” dedi.

29. Sokak Basketbolu Sonuçları

MİNİK ERKEKLER 1.Minik Altınova Şeker İnşaat, 2.Ödemiş Gençlik Spor 1

KÜÇÜK ERKEKLER 1.İşsizler, 2.1920 Altınova Şeker

YILDIZ ERKEKLER 1.Gürsüt, 2.Yıldız Altınova Şeker

GENÇ ERKEK 1.Genç Altınova Şeker, 2.Berkay Çelen Facebook

BÜYÜK ERKEK 1.Hallıoğlu Tarım, 2.Ka-yapı

KÜÇÜK KIZLAR 1.Ödemiş Emniyetspor, 2.Potanın Perileri

YILDIZ KIZLAR 1.Rakip Yok, 2.Altınova Şeker

GENÇ KIZLAR 1.Lady James Brown, 2.Yavaş Gel En Centilmen Takım: Hilalspor En Centilmen Oyuncu: Cenk Terün 3 Sayı Yarışması Şampiyonu: Emre Solak Smaç Yarışması Şampiyonu: Evrim Baştaş Turnuvanın En Değerli Oyuncusu: Deniz Hallıoğlu

Kaynak: İHA