Filenin Sultanları: Madalya Kazanmaktan Dolayı Çok Mutluyuz

A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncularınadn Naz Aydemir ve Esra Gümüş, madalya aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çin’in Ningbo şehrinde düzenlenen FIVB Dünya Grand Prix Finalleri'ndeki madalya töreni sonrası konuşan Filenin Sultanları’ndan Naz Aydemir ve Esra Gümüş, Cihan Haber Ajansı'na konutu. Yıldız sporcu, "Yorucu bir maç trafiği yaşadık. Olimpiyat Oyunları öncesi rakiplerini tanıma adına önemli bir turnuvayı tamamladık." diye konuştu.

İlk kez mücadele ettikleri Dünya Grand Prix Finalleri’nde mücadele ettiklerinin altını çizen Naz Aydemir, madalya kazanmalarının moral ve güven açısından kendilerine yarar sağladığını kaydetti.

Olimpyatlara 26 kaldığına değinen Milli yıldız, bundan böyle tek hedeflerinin Londra olduğunu dile getirdi. A Milli takımımızın kaptanı Esra Gümüş de, Dünya şampiyonasında ilk kez madalya kazanmaktan ötürü çok mutlu olduklarını söyledi.

Türk voleybolunun çok ileri gittiğini ve her sene bir başarı kazandıklarını dile getiren kaptan, bu dereceleri hakettiklerini, bu turnuva boyunca da güzel maçlar çıkardıklarını kaydetti.