Fenerbahçe’ye Tino Costa şoku!

Valencialı yöneticiler dün sürpriz bir kararla Tino Costa’yı satmayacaklarını açıkladı.

Kanarya, Arjantinli yıldız oyuncuyu ikna etmesine rağmen Valencialı yöneticiler dün sürpriz bir kararla Tino Costa 'yı satmayacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe 'nin Tino Costa hayali zora girdi... Sarı-Lacivertliler, Valencia 'dan Mehmet Topal 'ın ardından Arjantinli yıldızı da renklerine dahil etmek istiyordu. İspanyol kulübü önce 8 milyon Euro bonservis bedeli istedi ve pazarlıklar başladı.

Ancak Valencia yönetimi aldığı ani bir kararla oyuncuyu satmaktan vazgeçti. İspanya 'nın önde gelen gazeteleri AS ve Marca 'da geniş yer bulan haberlerde, kulübün içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen, Arjantinli oyuncunun boşluğunu doldurabilecek bir transfer yapılmamasından dolayı Costa 'nın 1 yıl daha tutulması kararı alındığı belirtildi. Bu gelişmeye adeta isyan eden Costa 'nın menajeri Ruben Munoz, “Valencia yönetiminin ani karar değişikliğini anlamakta güçlük çekiyorum. Costa 1-2 gün içinde Valencia 'ya gelecek. Durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” dedi.

TOPAL AÇIKLANIYOR


Öte yandan Fenerbahçe 'nin Mehmet Topal 'ın transferinin bittiğini bugün ya da yarın resmen açıklaması bekleniyor. Mehmet Topal 'dan sonra Valencia 'yla da her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi.