Elazığspor 2 Lizbonlu'nun Peşinde

Elazığspor’un dış transferde renklerine katmak istediği Sporting Lizbonlu forvet Valeri Bojinov ve yine aynı kulüpten sol kanat oyuncusu Atila Turan ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Dış transferde şuana kadar Konyaspor’dan Gökhan Emreciksin, Giresunspor’dan Ali Zorlu, Gaziantepspor’dan Sezer Badur, Gençlerbirliğispor’dan Herve Tum, Eskişehirspor’dan Vanja İvesa, Sibenik’ten Hrvoje Spahija ve son olarak West Ham United’ten Julien Faubert’i renklerine bağlayan Bordo-Beyazlı takım Sporting Lizbon’lu Valeri Bojinov ve Atila Turan ile başladığı görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği gurbetçi futbolcu Atila Turan için görüşmelerine devam eden Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk başkanlığındaki transfer komitesi teklif sunduğu Valeri Bojinov’dan cevap beklediklerini açıkladı.

Önümüzdeki hafta menajeri Ahmet Bulut ile birlikte İstanbul’a gelecek Bulgar golcü Bojinov’un Elazığspor’un teklifini kabul etmesi halinde Kocaeli-Kartepe’deki Elazığspor’un 1. etap kampına katılması bekleniyor .

Kaynak: İHA