Cavcav’dan Başbakan Erdoğan’a Forma Süprizi

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, üzerinde "R.Tayyip Erdoğan" yazılı Gençlerbirliği forması hediye etti.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleştirilen AK Parti Ankara İl Kongresi’nde Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Başbakan Erdoğan’a 06 numaralı Gençlerbirliği forması hediye etti. Gençlerbirliği yöneticileri ile birlikte kongreye gelen Cavcav, Başbakan Erdoğan’dan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıl önce Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Hacettepespor Kulübü’ne bedelsiz olarak devredilen Atatürk Orman Çiftliği arazisi içerisindeki 65 bin metrekarelik araziye tesis yapabilmek için izin istedi. Arazinin sit alanı olması nedeniyle üzerine herhangi bir tesis yapılmasına izin çıkmamıştı.

Cavcav, söz konusu arazi için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la görüştüğünü ve bir netice alamadığını belirterek, Başbakan Erdoğan’dan destek istemişti. Cavcav, ayrıca Başbakan Erdoğan’ın kongredeki konuşmasından önce üzerinde "R. Tayyip Erdoğan" yazılı Gençlerbirliği forması hediye etti

Kaynak: İHA