Bursaspor'dan Transfer Açıklaması

Bursaspor Kulübü, olumsuz sonuçlanan Yattara ve Deniz Yılmaz transferleri ile ilgili açıklama yaptı.

Futbolcuların kabul edilemez talepleri nedeniyle transferlerin gerçekleşmediği ifade edildi. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Son günlerdeki gelişmeler üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda öncelikle Deniz Yılmaz'un Bursa'ya davet edildiğini ve futbolcunun kabul edilemez taleplerde bulunması üzerine transferin gerçekleşmediği dile getirildi.

İbrahima Yattara konusunda ise "Bursa’ya davet ettiğimiz bir diğer futbolcu İbrahima Yattara ile de prensip anlaşması sağlanmış ve oyuncu sağlık kontrolunden geçirilmiştir. Bu işlemlerin ardından futbolcu temsilcilerinin ekstra taleplerinin yanı sıra yetkileri konusunda Son anda ortaya çıkan çelişkili ve şüpheli durumları nedeniyle imza aşamasına gelen bu transfer de kulübümüzün ilke ve pransiplerine uymadığı için gerçekleşmemiştir." denildi.

HER TRANSFER GERÇEKLEŞECEK DİYE BİRŞEY YOK

Takım ruhuna uymanay hiçbir futbolcunun Bursaspor forması giyemeceğine dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Her transfer girişiminin olumlu Sonuçlanma zorunluluğu olmadığı gibi, özellikle futbolcu temsilcilerinden ya da futbolcunun bağlı bulunduğu kulüplerden kaynaklanan sorunların transferi etkilemesi, futbol dünyasında alışık olunan ve transfer sezonunda her kulübün aşadığı doğal bir Sonuçtur. Bu arada Bursaspor’da transfer, yetkili yöneticilerle birlikte teknik kadronun da dahil olduğu bir süreçtir ve bu konuda verilmiş olumlu ya da olumsuz her kararda görüş birlikteliği vardır. Büyük Bursaspor taraftarını mutlu edecek, başarılara imza atacak bir kadro oluşturma konusundaki kararlılığımız aynen devam etmektedir ve bu konudaki girişimlerimiz sürmektedir."