Mehmet Besler ve Hasan Yaşar'ın Sözleşmeleri Yenilendi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, sözleşmeleri sona eren oyunculardan Mehmet Besler ile 2, Hasan Yaşar ile 3 yıllığına anlaşmalar yapıldı ve Semavi Özgür'ün sözleşmesinin yenilenmemesine karar verildi.

Kulüp Başkanı Zafer Atalay, AA muhabirine, Bank Asya 1. Lig'in, 2012-2013 sezonunda çok güçlü ekiplerin yer alacağı zor bir lig olacağını söyledi.

Rakipleriyle başa baş mücadele etmek amacıyla güçlü bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Atalay, sözleşmeleri sona eren oyunculardan Mehmet Besler ile 2, Hasan Yaşar ile 3 yıllık anlaşmalar imzaladıklarını, Semavi Özgür ile yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade etti.

Atalay, geçen sezon son 9 maçta takımı çalıştıran Teknik Direktör Levent Devrim'in de sözleşmesinin sona erdiğini anımsatarak, onunla ilk görüşmeyi yaptıklarını ve anlaşma zemini aradıklarını bildirdi.

Devrim ile 12 Haziran'da ikinci görüşmeyi gerçekleştireceklerini dile getiren Atalay, anlaşma sağlamaları halinde sözleşmeleri sona eren diğer oyuncuların durumlarını netleştirerek, iç ve dış transfere hız vereceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA