Kulüp Başkanı Akdağcık Açıklaması

Spor Toto 2. Lig kategorisine yükselen Tarsus İdmanyurdu'nun tesislerinin elektriği, borcundan dolayı kesildi.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın 3. Lig'de şampiyon olarak bir üst lige çıkmasına rağmen halen ekonomik sorunlarla boğuştuğunu söyledi.

Borç nedeniyle kulüp tesislerinin elektriğinin kesildiğini ifade eden Akdağcık, ''Her şeye göğüs gerdik. Yoğun bir mücadele verdik ve sonunda şampiyonluğu geç de olsa elde etmenin mutluluğunu yaşadık. Ancak şampiyon olan bir takımın elektrik borcu nedeniyle karanlıkta kaldığına şahit olduk. Bu durum bizleri üzdü'' dedi.

Bir yandan yeni sezon için hazırlık yaparken, diğer yandan istenmeyen bir durumla karşılaştıklarını vurgulayan Akdağcık, şöyle konuştu:

''Her defasında 'Tarsus İdmanyurdu bizim hayat parçamız oldu' diyoruz. Verdiğimiz desteklerle bu takımın ayakta kalmasının zor olduğunu söylemememize rağmen, hiç kimse elini taşın altına koymuyor. Bugün şampiyon olan bir takımın elektriği hem de 45 bin liralık borcu yüzünden kesildi. Artık Tarsuslu iş adamlarımızın ellerini taşın altına koymalarını bekliyor, zorluklara rağmen şampiyon olan bir takıma maddi ve manevi sahip çıkmaya çağırıyorum.''

-Futbolcuların başlattığı icra takibi-

Bu arada, Tarsus İdmanyurdu'nun eski futbolcusu Deniz'in, alacağı nedeniyle icra takibi başlattığı belirtildi. Kulübün avukatları, konuyla ilgili futbolcuyla görüştü.

Tarsus İdmanyurdu'nun takım otobüsü de yaklaşık 2.5 aydır eski futbolculardan Murat Suci'nin alacağı 45 bin TL için başlatılan icra takibi kapsamında yedieminde bulunuyor.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Veli Gürgah / Anıl Bağrık / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA