İtalya'da Danilo Gallinari Takımdaki Yerini Alacak

A Milli Basketbol Takımı'nın 2013 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki rakiplerinden İtalya’da Danilo Gallinari, elemelerde forma giyeceğini belirtti.

12 Dev Adam’ın 2013 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde F Grubu’ndaki rakiplerinden İtalya Milli Takımı’nın oyuncularından Danilo Gallinari’nin elemelerde takımdaki yerini alacağı bildirilirken, bir diğer önemli oyuncu Marco Belinelli’nin durumu ise belirsizliğini koruyor.NBA’de oynayan oyuncularından Andrea Bargnani’nin daha önce sakatlığından dolayı elemelerde forma giyemeyeceği açıklanmışken, Danilo Gallinari ise kadrodaki yerini alacağını belirtirken, “Antrenörümüz Simone Piangiani ve takım arkadaşlarımla yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Takımıma elimden gelen katkıyı sağlayacağım.” dedi.

A Milli Basketbol Takımı'nın 2013 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Beyaz Rusya ile birlikte F Grubu'nda mücadele edeceği İtalya’da Marco Belinelli’nin durumu ise belirsizliğini korurken, oyuncunun elemelerde forma giyip giyemeyeceği NBA’deki takım ve sözleşmesi kesinlik kazandıktan belli olacak.