Tbf ve Beykoz Belediyesi İş Birliği

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Beykoz Belediyesi arasında Beykoz’da TBF tarafından yeni yapılacak basketbol eğitim merkezi ile spor salonunun protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, basketbolun yayılması ve daha büyük kitlelere ulaşması için yapılan çalışmalara yeni bir halka eklendi. TBF ile Beykoz Belediyesi arasında imzalanan protokol ile Beykoz ilçesi sınırları içerisinde hem basketbol eğitim merkezi hem de okul spor salonu inşa edilecek.Beykoz Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza töreninde, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile birlikte; Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Ali Osman Tobay ve Şükrü Tara, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, TBF FIBA ve Dış İlişkiler Direktörü Dr. Emir Turam ve TBF Sportif Faaliyetler Departmanından Can Duraslan da hazır bulundular.

YÜCEL ÇELİKBİLEK: BU PROJE İLE GURUR DUYUYORUZ

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Beykoz’a güzel bir yatırımda bulunduğunu söyledi.

Çelikbilek, bu proje ile gurur duyduklarını ve ilçelerinde Türk Basketbolunun kalbi olacak bir mekanın inşa edileceğini belirtti.

Çelikbilek ayrıca kendi bölgelerini seçtiği için Türkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkür etti.

TURGAY DEMİREL: TÜRK BASKETBOLU YENİ TESİSLERE KAVUŞACAK

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise Beykoz’da gençlere hizmet edecek olan yeni spor salonu projesinin imzalarının atılmış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Demirel, Beykoz’un basketbolda, hem okul hem akademi olarak bu merkez ile yeni basketbolcuların yetişmesi anlamında çok yararlı tesislere sahip olacağını ifade ettiği konuşmasında Beykoz Belediye Başkanı’na da teşekkürlerini iletti.