Serkan ve Aydın’dan Adlarını Yaşatan Başkan Alıcık’a Ziyaret

Nazilli’nin Türk futboluna kazandırdığı önemli isimlerden Trabzonsporlu Serkan Balcı ve Ankaragüçlü Aydın Toscalı, isimlerini statlara vererek ölümsüzleştiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig’in sona ermesiyle Nazilli olan Ankaragücü Kaptanı Aydın Toscalı ve Trabzonspor’un milli futbolcusu Serkan Balcı ile Balcı’nın eşi Berfin Balcı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret etti.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ve genel menajer Orhan İbiş'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Balcı, “Benim gibi Nazilli'de yetişen arkadaşım Aydın Toscalı ile birlikte memleketimiz olan Nazilli'ye geldik. 3. Lig’de şampiyon olarak Nazilli Belediyespor'u tebrik etmek istedik. Yetiştiğimiz kulübün başarısı bizleri çok sevindirdi. Ayrıca bu ziyarette isimlerimizi ilçedeki iki ayrı vererek ölümsüzleştiren Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istedik” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, “Şike davası nedeniyle Süper Lig’deki kulüpler küçülmeye ve daha dengeli hareket etmeye başladılar. Nazilli Belediyespor olarak bu yıl 2. Lig’de ayakları yere basan ve mütevazi bir kadro kuracağız. Serkan Balcı ve Aydın Toscalı bizim çocuklarımız. Bu arkadaşlarımız Nazilli'de yetiştiler. Bizler kendilerini hiçbir zaman unutmuyoruz. İlçemizde çeşitli park, spor salonu ve çeşitli tesislere Türkiye’nin ve Nazilli’nin önemli isimlerini vererek adlarını yaşatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Serkan ve Aydın’a Nazilli Belediyespor forması hediye etti. Forma giyen futbolcularla fotoğraf çektiren Başkan Alıcık, Sanayi Stadı’na ismi verilen Serkan Balcı ve Pınarbaşı Stadı’na ismi verilen Aydın Toscalı’ya isimlerinin verildiği statları görüp görmediklerini sordu.

2-3 gün önce Nazilli’ye geldiğini ifade eden Aydın, adının yaşatıldığı stadı gezdiğini ifade ederken; Serken ise, “Nazilli’ye yeni geldim. İlk önce sizi ziyaret ediyorum. Ama buradan çıkınca ilk işim stadı görmek olacak” diye cevap verdi.

İsimlerinin ölümsüzleştirilmesi nedeniyle Başkan Alıcık’a teşekkür eden Serkan ve Aydın, “Memleketimizde ismimizin yaşayacak olmasından dolayı çok mutluyuz. Bize bu onuru yaşatan Başkanımız ve Belediye Meclisine teşekkür ederiz. Çocuklarımız ve torunlarımız isimlerimizi orada görünce bizi hatırlayacaklar ve Nazilli’nin ismini başarıyla temsil ettiğimizi öğrenecekler” dediler.

İsim konusunda Serkan’ın daha şanslı olduğunu itiraf eden Başkan Alıcık, şöyle konuştu: “İsim konusunda Serkan biraz daha şanslı. Çünkü TFF’den onayı aldığımız alt yapı tesislerimizi Serkan Balcı’nın ismini verdiğimiz Sanayi Stadı’nda kuracağız” AYDIN, SERKAN’IN SAÇLARINA TAKTI Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Aydın Toscalı, sık sık Serkan Balcı’nın saçlarıyla uğraştı. Serkan’ın başını okşayarak, “Hayrola Serkan, saçların çıkmaya başlamış” diyen Aydın’da Serkan Balcı, “Evet doğru. İlaç kullanıyorum. O yüzden saçlarım çıkıyor” diye cevap verince salonda kahkahalar yükseldi.

GAZETECİLERDEN AYDIN’A TRANSFER ŞAKASI Ziyareti takip eden basın mensupları, küme düşen Ankaragücü’nün kaptanı Aydın Toscalı’ya, “Nazilli Belediyespor’a transfer mi oluyorsun? Nazilli’ye görüşmek için mi geldin?” şeklide soru sordu.

Gülümsemelere neden soru üzerine araya giren Başkan Alıcık, “Aydın çok başarılı bir futbolcu. En az 35 yaşına kadar Süper Lig’de oynayacağını düşünüyorum. 35 yaşından sonra Aydın’ı bekliyoruz” dedi.

Başkan Alıcık’a övücü sözleri için teşekkür eden Aydın Toscalı ise, şunları söyledi: “Nazilli’nin çocuğu olarak vefa borcumuz var. Bana ihtiyaç duyulduğu her zaman yanlarımdayım”

Kaynak: İHA