Şampiyon Taekwondoculardan Çintimar’a Ziyaret

Erzurum’un Uzundere ilçesinde Türkiye şampiyonu olan yıldız taekwondocu Damla Özcan ile üçüncü olan Halil Aydın, Uzundere’nin yanı sına Erzurum’un gururu olmayı başardı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 30 Mayıs 03 Haziran 2012 tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Okullararası Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil eden Uzundereli öğrenciler başarılı sonuçlara imza attı. Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Şengüner ve Taekwondo Antrenörü Arif Budak yönetiminde altı sporcu ile Türkiye şampiyonasına katılan Uzundere, bir Türkiye şampiyonu, birde Türkiye üçüncüsü çıkartmayı başardı. 51 kiloda bayanlarda Damla Özcan Türkiye şampiyonu olurken, 37 kiloda Halil Aldın ise Türkiye üçüncüsü oldu. Yine Uzundere’den 57 kiloda Mustafa Batuhan Yardımcı beşinci olarak madalya şansını kaybetti. Uzundereli başarılı taekwondocular, dün Gençik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Şengüner ve Antrenör Arif Budak ile birlikte Çintimar’ı makamında ziyaret eden sporcular, Çintimar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Uzundereli başarılı taekwondocuları eşofman ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Çintimar, “İlçelerimizden böyşlesi başarılı sporcuların çıkması ve Türkiye şampiyonu olmaları bizim için çok daha gurur verici. Emeği geçen herkesi başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA