Ödemiş Belediyespor'da Başkan Keskin'le Yola Devam

Ödemiş Belediyespor’un olağan genel kurulunda, Belediye Başkanı Bekir Keskin’in listesi oy birliği ile yeniden seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Ödemiş Belediyespor olağan genel kurulunda divan kurulu Şevket Akgün, Aziz Özgen ve Ufuk Kızıler’den oluştu. Yönetim ve denetim raporları sıra ile okunarak genel kurul üyeleri tarafından oybirliği ile ibra edildi. Okunan denetim kurulu raporlarına göre kırmızı-lacivertli kulübün toplam borcu yaklaşık 440 bin TL olarak belirlendi.

Daha sonra tüzük değişikliği görüşüldü. Tüzüğü 5. maddesinde değişikliğe gidilere briçin de kulübün faaliyet alanlarına alınması oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra gizli oy usulü ile seçime geçildi. Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin’in listesi dışında başka bir liste oylanmadı. Bir gün önce Saraçoğlu Stadyumu'nda basın toplantısı yapıp adaylığını açıklayan Uğur Çakıcı kongreye katılmasına rağmen divan kuruluna liste sunmadı.

57 üyenin oy kullandığı seçimde 1 oy zarfı boş çıkarken, geçerli olan 56 oyu alan liste Ödemiş Belediyespor’un yeni dönemdeki yönetim ve denetim kurulunu oluşturdu. Birkaç listede bazı isimlerin çizildiği görüldü.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan yönetimin yeni isimlerinden Orhan Can, amaçlarının kulübü 70’li yıllardaki Ödemiş ruhuna büründürmek olduğunu belirterek, Ödemiş halkından destek istedi.

Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin mali açıdan sponsor desteği olmadan zoru başardıklarını aktararak, “Herkes futbolda A takımın başarılı olmasını bekliyor. Biz de başarılı olmak için mücadele ediyoruz. Ama geçen yılki statü nedeniyle bizim grubumuzu 3. bitiren Bornova bile baraj maçı oynayıp küme düştü, biz de 4. olmamıza karşın küme düştük. Statü çok garip. Önümüzdeki günlerde bunla ilgili gelişmeler de olabilir. 3 İzmir takımını birbiriyle mücadele ettirdiler. Gladyatör dövüşü gibi oldu” dedi.

Kurumsal atılımları sürdürmek için yönetimi büyük ölçüde koruduklarını söyleyen Keskin, kulübün kurumsal yapısının güçlenmeye devam ettiğini söyledi.

Kongreye katılan Ödemiş Belediyespor teknik direktörü Zafer Dinçer de, “Ödemiş Belediyespor’un hak ettiği yer kesinlikle burası değil. Ama elbirliğiyle hak ettiğimiz yere ulaşacağız. Bunun için halkımızın ilgi ve desteğine ihtiyacımız var. Akhisar örneği ortada. 4 yılda nereden nereye geldiler? Biz de başarabiliriz” diye konuştu.

Ödemiş Belediyespor yönetimi şu isimlerden oluştu: Bekir Keskin, Ahmet Balcılar, Mustafa Çamlıyer, Samim Toksöz, Mehmet Kırlı, Orhan Can, Mehmet Kiremitçi, Mustafa Abacı, Ali Demirel, Hikmet Güriş, Kadir Çolakoğlu, İbrahim Akovalı, Mehmet Karcı, İbrahim Telliel, Mustafa Köksoy. Denetim kurulunda ise, Mehmet Bayezitlioğlu, Hasan Kıral ve Şevket Can Sarı isimleri yer aldı .

Kaynak: İHA