UEFA Euro2012 Heyecanı Cepte De Yaşanacak

Turkcell GollerCepte ve Turkcell TV sayesinde futbolseverler nerede olursa olsun hiçbir golü kaçırmayacak, anında kupa coşkusuna ortak olacak.

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yarın başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası’nı her an her yerden anında takip etmek isteyenlere tam bir futbol ziyafeti sunacak. Turkcell’in GollerCepte servisi Turkcell’li sporseverleri 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanına ortak ediyor. Goller Cepte’ye üye olan herkes, tüm golleri ve önemli pozisyonları maçlar oynandığı anda cepten izleyebilecek. Üstelik mevcut tüm GollerCepte üyeleri, yarın başlayıp 1 Temmuz’da sona erecek Euro 2012’yi ücretsiz takip edebilecek.

GollerCepte servisine yeni abone olmak için UEFA yazıp 7777’ye göndermek yeterli. Avrupa Şampiyonası boyunca her an her yerden futbol keyfi yaşamanın bedeli haftalık yalnızca 0,5 TL. Cep telefonu veya tabletlerinden https://gollercepte.tv adresini tıklayanlar çok daha fazlasına göz atabiliyor. Turkcell GollerCepte ile gol videolarını izlerken kullanılan data için ayrıca ücret alınmıyor.

TURKCELL TV’DE TRİBÜN KEYFİ HAZİRAN SONUNA KADAR ÜCRETSİZ

Turkcell’in “kişisel televizyon” platformu Turkcell TV, UEFA Euro 2012 karşılaşmalarını bilgisayardan, cepten ya da tabletten izleme fırsatı sunuyor. TRT ekranlarından yayınlanacak karşılaşmalar, Turkcell TV sayesinde her an her yerden izlenebilecek. Turkcell TV ile futbolseverler maçları kaçırma endişesi yaşamayacak. Turkcell TV’de canlı yayını durdurup oynatmak, maçı başa sarmak, bir ekranda izlenmeye başlanan karşılaşmayı bir başka ekranda kaldığı yerden izlemeye devam etmek (örneğin cepten başlayıp bilgisayardan devam etmek) sosyal mecralardan paylaşmak mümkün. Üstelik TRT ve TRT 3 Spor’un da içinde yer aldığı Turkcell TV Başlangıç Paketi, Turkcell ve Turkcell Superonline müşterilerine Haziran sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek.