Bursasporlu Yönetici Nayman Galatasaray Kongre Üyeliğinden İstifa Etti

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ferruh Nayman, yaptığı açıklamada Galatasaray Kongre Üyeliği’nde istifa ettiğini bildirdi.

Geçtiğimiz gün bir radyo kanalında yayınlanan spor programında yaptığı açıklamalar ile Bursaspor taraftarının tepkisini çeken Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ”Hiçbir aktivitemin bulunmadığı Galatasaray Kongre üyeliğinden bugün itibariyle istifa ettim” dedi.

Galatasaray Kulübü’ne yazılı müracaat yaparak istifasını bildirdiğini dile getiren Nayman, “Dün yıllardır yaşanmayan çok güzel bir genel kurul toplantısı yaşadık. Bu toplantıda ortaya güzel görüntüler çıktı. Bende yeni dönem yönetim kurulunda görev aldığımdan dolayı genel kurul üyesi olduğu Galatasaray Kulübü’nün üyeliğinden bugün itibariyle istifa ettim. Bugün Galatasaray Kulübü’ne yaptığımız yazılı müracaat ile istifa ettiğimi bildirdim. Zaten Galatasaray Kulübünde aktif olarak hiçbir görev almamaktaydım sadece kongre üyesiydim. Eğer benim durumumda olan başka arkadaşlarda varsa onlara da istifa etmelerini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA