Emre Hasgör, Manisaspor Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

Manisaspor'da 7 Haziran Perşembe günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde eski yönetim kurulu üyesi Emre Hasgör başkanlık için adaylığını resmen açıkladı.

2011-2012 futbol sezonun da Spor Toto Süper Lig'e veda eden ve yeni sezonda Bank Asya Birinci Lig'de mücadele verecek olan Manisaspor'da 7 Haziran'da yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde, Başkan Kenan Yaralı'ya rakip çıktı. Geçtiğimiz sezon Manisaspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş'in istifa etmesinin ardından göreve getirilen Ümit Özat'a karşı çıkan ve Başkan Kenan Yaralı'yla görüş ayrılığına düşerek yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Mali Müşavir Emre Hasgör, Çakra Kafe'de basın toplantısı düzenledi.

Manisa'daki toplumsal barışı sağlamak amacıyla aday olduğunu açıklayan Hasgör, "Artık insanların maçlarımıza huzurlu ve mutlu bir şekilde gelmesini sağlamak, daha iyi bir bir kulüp oluşturmak için arkadaşlarım ile beraber yönetim kuruluna aday olduk. Kulüp tarihinin en zorlu günlerini yaşıyoruz. Burada yapılan hizmet kesinlikle Manisaspor'u bir yerlere getirmek için. Önceki dönemlerde yaşanan olayların sonucunda oluşan bir ekibiz. Umarım başarılı oluruz. Umarım herkesi birleştiririz. Hedeflenen herşeyi yerine getiririz. Manisa ve kongre üyeleri gerekli olan her bir birim bize desteği verecektir. Burada olan arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Onlar gerçekten Manisasporlu insanlar. Onların başka bir dertleri yok. Ömrümün yettiği kadarda ben onların yanında olacağım. Biz bundan sonra hep beraberiz. Umarım bu birlik ve bütünlük bozulmaz. Bu enerjide bizden tüm Manisa halkına yayılır" dedi.

Mevcut teknik direktör Reha Kemal Erginer'le yola devam edeceklerini belirten Başkan adayı Hasgör, "Büyük bir özveriyle çalışarak alacağımız doğru kararlarla, yeniden Manisaspor'u Spor Toto Süper Lig e çıkarmak için çalışacağız" şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA